Allegro.cc - Online Community

Allegro.cc Forums » Allegro.cc Comments » Forum images don't work

This thread is locked; no one can reply to it. rss feed Print
Forum images don't work
Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

I've noticed recently that image tags don't seem to work in posts.

Observe the following:

<img src="https://thardus.xyz/uploads/dogs_004.png" />

That produces this:

{"name":"dogs_004.png","src":"\/\/djungxnpq2nug.cloudfront.net\/image\/cache\/3\/5\/35128bcb30a4b96e3cc45542d519db72.png","w":768,"h":576,"tn":"\/\/djungxnpq2nug.cloudfront.net\/image\/cache\/3\/5\/35128bcb30a4b96e3cc45542d519db72"}dogs_004.png

Now, on my end, the above does not produce an image; it just shows the full URI of the image in plain text. Is it just my browser? Is it the forums? Or am I doing something wrong? ???

Johan Halmén
Member #1,550
September 2001

Use http, not https.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Years of thorough research have revealed that the red "x" that closes a window, really isn't red, but white on red background.

Years of thorough research have revealed that what people find beautiful about the Mandelbrot set is not the set itself, but all the rest.

Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

Why would the protocol make a difference?

Here's the image uploaded elsewhere not in HTTPS:

http://oi68.tinypic.com/zmldfb.jpg

Edit
That didn't work either.

LennyLen
Member #5,313
December 2004
avatar

It's the site. Uploading attachments isn't working right now either.

Johan Halmén
Member #1,550
September 2001

Usually when I upload here an attachment and then drag the attachment link to the message window, the url will contain https. And the result is an image not showing. Then I change https to http and it works. Let's see...

Ok, not working at all, as Len said.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Years of thorough research have revealed that the red "x" that closes a window, really isn't red, but white on red background.

Years of thorough research have revealed that what people find beautiful about the Mandelbrot set is not the set itself, but all the rest.

Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

Does Matthew Leverton know?

Gideon Weems
Member #3,925
October 2003

Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

bamccaig
Member #7,536
July 2006
avatar

GullRaDriel
Member #3,861
September 2003
avatar

Johan broke Leverton ??

8-)

"Code is like shit - it only smells if it is not yours"
Allegro Wiki, full of examples and articles !!

Johan Halmén
Member #1,550
September 2001

Sorry, guys. And sorry, Matthew, wherever you are.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Years of thorough research have revealed that the red "x" that closes a window, really isn't red, but white on red background.

Years of thorough research have revealed that what people find beautiful about the Mandelbrot set is not the set itself, but all the rest.

GullRaDriel
Member #3,861
September 2003
avatar

;D

"Code is like shit - it only smells if it is not yours"
Allegro Wiki, full of examples and articles !!

Matthew Leverton
Supreme Loser
January 1999
avatar

Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

Huh, that's bizarre... now images work. I even had an issue changing avatars before, but now that seems to work, too. :o

bamccaig
Member #7,536
July 2006
avatar

Eric Johnson
Member #14,841
January 2013
avatar

More like he un-broke it. >:(

bamccaig
Member #7,536
July 2006
avatar

amarillion
Member #940
January 2001
avatar

Works for me.

Typical Matthew. Spend 24 hours of frantic fixing, then come here and pretend there was no problem :P

--
Martijn van Iersel | My Blog | Sin & Cos | Tegel tilemap editor | TINS 2017

Go to: